Yhteystiedot

Manna ry
Heinolantie 506-508
16100 Uusikylä
puh. 0400 877 069

Palveluliiketoiminnan johtaja:
Sari Dufva
p. 050 599 6665
e-mail: sari.dufva(a)manna.fi

Mannakodit, palveluasuminen
Hoitotyönjohtaja:
Eve Nissinen
p. 050 599 6667
e-mail: eve.nissinen(a)
manna.fi

Manna ry
Toiminnanjohtaja:
Marja-Leena Pellikka
p. 050 599 6659
e-mail: pellikka(a)manna.fi

Lähetä palautetta

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:316026 kpl

yhteiskunnallinen_yritys.png

SuomalPalvelua_Sin_rgb.png

green_care_logo.jpg

 Majavanpesäläisille

Majavanpesä on Manna ry:n hallinnoima yksityinen päiväkoti Nastolan Seestalla, maaseudulla luonnon helmassa. Manna ry on voittoa tavoittelematon kolmannen sektorin palvelujärjestö, jonka tarkoituksena on tukea ja kehittää yksilön sekä perheiden arkielämässä selviytymistä eri ikäkausina.  Manna ry toimi kristillisten periaatteiden pohjalta.

Majavanpesä on 21-paikkainen 1-6 -vuotiaille lapsille suunnattu päiväkoti. Päiväkoti on avoinna arkisin 6.30 -17 välillä lasten hoidon tarpeen mukaan. Majavanpesän tiloina toimii Seestan kartanolta vuokrattu noin 130 vuotta vanha Seestan koulu. Kyläkoulun toiminnan loputtua koulusta remontoitiin koko alueen asukkaita palveleva kylätalo. Pihapiirissä sijaitsee myös idyllinen 1800-luvulla rakennettu Seestan kartanon Torppa sekä alatalo, joka toimi alun perin opettajien asuntolana.

Päiväkodin perustehtävänä on tarjota 1-6 -vuotiaille lapsille päivähoitoa, joka koostuu päivittäin ulkoilusta, ruokailuista, levosta, leikkimisestä ja ohjatusta toiminnasta (askartelu, musiikki, liikunta ynnä muut.).

Päiväkodin hallinnosta ja taloudesta vastaa Manna ry:n toiminnanjohtaja Marja-Leena Pellikka. Päiväkodin vastaavana ohjaajana toimii Johanna Kaukiainen, joka vastaa päiväkodin arjen pyörittämisestä ja siitä, että päiväkodin varhaiskasvatus on laadukasta ja tapahtuu lakien edellyttämällä tavalla.

Päiväkodin henkilökuntaan kuuluu vastaava ohjaaja, 3 lastenhoitajaa ja talonmies. Vastaavan ohjaajan ja lastenhoitajien tehtäviin kuuluu vastata lasten kasvatuksesta. Talonmies vastaa kiinteistön erilaisista huoltotöistä, hoitaa ruuankuljettamisen päiväkodille sekä osallistuu lasten kasvatustyöhön.

 


UA-86796575-1