Mummolan Majoitus

 

1.4.-31.8.2023 tarjoamme majoitusta vain varattujen tilaisuuksien yhteydessä 

 

Persoonalliset ja talon historiasta kertovat majoitushuoneet tarjoavat rauhallisen lepopaikan esim. kurssien yhteyteen.

Miltä tuntuisi nukkua yö Kunnalliskoti- huoneessa, Ruusutarhassa, Pehtoorin, Mummon tai Johtajattaren kamarissa vai jopa Satumetsässsä?

Lisäksi voit tehdä aikamatkan kunnalliskodin tunnelmaan näyttelyhuoneessamme, johon olemme keränneet esineistöä menneisyydestä.

Majoittujien käytössä on yhteinen keittiö (mikro, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, keittolevy), wc- ja suihkutilat, sauna, olohuone, kuntokamari ja kirjasto. Olohuoneessa on yhteiskäytössä tv ja radio. Toisessa kerroksessa sijaitsee kirjasto, jossa on runsaasti luettavaa. Majoittujien käytössä on myös kuntopyörä, ulkopelejä ym. kuntoiluvälineitä toisen kerroksen tiloissa.

Osa huoneista sijaitsee toisessa kerroksessa (Pehtoorin kamari ja Mummon kamari), ei hissiä. Majoitustiloihin tullessa on portaita. 

Huoneet ovat yhden ja kahden hengen huoneita. 

 

Lisävuode 10 €

Olemme koira- ja kissaystävällinen majoituspaikka. Lemmikkimaksu 10 €.

MANNA ry:n jäsenet -10%. Varaus pitää tehdä suoraan Mannalle. 

 

Pyydämme huomioimaan, että alueella asuu iäkkäitä henkilöitä ja haluamme turvata myös heille rauhallisen yöunen ja turvallisen liikkumisen ulkoalueilla. Yörauha klo 22-07. 

Maksuton pysäköintialue ja WiFi.

 

 

 

 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.